Dekor tips,  Färg,  Fönster,  Heminredning,  Möbler,  Vardagsrum

Dekor tips för ditt vardagsrum

I vardagsrummet är en mycket viktig del av huset. Det är där du underhålla dina gäster och även där du tillbringar mycket tid bindning med din familj. Här är några bra heminredning handen att låna ut till ditt vardagsrum utrymme:

Brännpunkt: Välj ett tema du vill. Traditionell, asiatisk, tecknad film, något man, åtminstone, inte har något emot att titta på varje dag. Teman som avkoppling, öken, hav och andra gör bra teman för ett vardagsrum.

Focal Point: Tyngdpunkten bör vara ”första” du ser när du anger ett rum. Bygg brännpunkt runt en stor lampa eller en iögonfallande möbel.

Färg: De färger du väljer kommer att påverka hur gästerna känner i rymden. Färger kan aktivera eller koppla utrymmet, beroende på hur intensiv de är och hur varmt eller kallt det är. Till exempel hitta en matta som verkligen binder rummet tillsammans och balansera färgerna i rummet.

Möbler och Layout: Vardagsrum samlas utrymmen, så använd möbler arrangemang för att främja samtal och interaktion. Tänk på omfattningen och dimension i rummet när man väljer möbler, så att bitarna passar bekvämt i utrymmet. Du måste också tänka på layout, storlek i termer av förhållande till vardagsrummet och antalet personer som du vill passa in i området.

Fönster: Draperi kan göra stor skillnad för ett rum, ge elegans och överflöd. De hjälper också ge en mjuk varm miljö samt skapa färg, mönster och struktur för din heminredning. För diskret elegans, kan du överväga att gå nakna.

Kommentera